Student Union

De Student Union is er om je studententijd te optimaliseren. Ze zijn een organisatie die in nauw contact staan met verschillende partijen, van de kleinste vereniging tot het College van Bestuur van de Universiteit Twente. Door middel van verschillende samenwerkingen ondersteunen zijn verenigingen en proberen ze zoveel mogelijk kansen voor studenten te creëren als mogelijk.

Als je een evenement wil organiseren of een bedrijf wil opstarten, kunnen ze je helpen met het vinden van de juiste contacten of een goedkope ruimte voor je bedrijfje. De Student Union geeft ook verschillende subsidies en ze hebben sponsorfondsen voor interessante projecten.

AEGEE-Enschede is een deelnemer van de SU en neemt vaak deel aan verschillende inputmomenten. Tijdens deze inputmomenten uit het dagelijks bestuur van AEGEE-Enschede de mening van haar leden en komt ze op voor de kwaliteit van het Nederlandse studentenleven. Verder is AEGEE-Enschede betrokken bij het uitvoeren van het SU beleid omtrent internationalisering.