Zesde Lustrum: Viva la Vida

Ter ere van het zesde Lustrum van AEGEE-Enschede zal de Lustrumcommissie een reeks leuke activiteiten organiseren om dit te vieren!

20 oktober: Openingsfeest Time Travel

Door middel van een tijdreis door de afgelopen 30 jaar van AEGEE, is vanavond het lustrumjaar officieel afgetrapt! Het lustrumthema is bekend gemaakt; Viva la Vida! Maar dit feest was nog maar het punt­je van ijsberg, er staat nog veel meer op het programma!

11 november: Guido Weijers/Open feest met lustrumthema

Met het Masterclass Geluk van Guido Weijers wordt ons lustrum ook groots in de spotlight gezet voor de hele UT! Aansluitend is er een open feest in Asterion. Beide beloven nu al super gaaf te worden, maar zijn natuurlijk nog gaver als wij er in groten getale bij zijn! Schrijf je nu in via de reismap.

31 december: Oud en nieuw borrel + feest

Kom allemaal gezellig oud en nieuw vieren in Asterion. Alle ins en outs houden we nog even geheim, maar een goed begin van ons echte lustrumjaar - 2017 - wordt het sowieso, dus mis het niet!

13 januari: Treinspel met AEGEE-Utrecht en -Delft

Omdat ook Utrecht en Delft hun lustrum vieren dit jaar leek het ons leuk om iets samen te organiseren, daarom hebben een het treinspel bedacht. Dit zal een soort scavenger hunt zijn, maar dan door heel Nederland. Na de tijd zal iedereen weer samenkomen in Utrecht voor een afsluitende borrel, waar je gezellig kunt kennismaken met leden van Utrecht en Delft. De exacte datum hiervoor zal binnenkort nog bekend worden gemaakt in verband met de drukke planningen van alle drie.

11-12 februari: Het lustrumgala

Ons lustrumgala zal plaatsvinden in een kasteel, waar we zullen dineren zoals de adel, feesten als de adel en ja, het is geen typefout, zelfs zullen gaan slapen zoals de adel, alleen of met date. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de terugreis naar huis na het gala, je kunt praktisch kruipend naar bed. Het wordt een onvergetelijk gala! Schrijf je in via de reismap.

13 maart - 2 april: Diesperiode

De periode voor onze dies natalis zal in het teken staan van activiteiten en feesten georganiseerd door allerlei verschillende clubjes! Iedere dinsdag en donderdag zullen de deuren van Asterion geopend worden om het lustrum goed te vieren!

3 Juni: De brusjesdag door JC Loos

Op deze dag zijn al je broertjes en zusjes welkom om kennis te gaan maken met de vereniging en het studentenleven in Enschede. Het zal een gezellig dag vullend programma worden met natuurlijk een afsluitende borrel en misschien zelfs wel een feest, wie weet!

4-7 mei: Lustrum trip naar Nancy

Natuurlijk gaan we dit lustrum ook weer op lustrum trip. Dit keer is onze keus gevallen op Nancy, een echte Franse studentenstad met een stadscentrum wat voor een groot deel op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. We vertrekken op donderdagavond en gaan op zondagavond weer terug naar Enschede. Laat je dus verrassen in een stad waar de kroegen gewoon de hele nacht open zijn en gevuld met studenten en krijg een goede training voor je Frans. See you in Nancy!

16 mei: 30-bierenborrel

Na het knallende succes van 5 jaar geleden, mag een speciaalbierenborrel in dit lustrum natuurlijk niet ontbreken! Er zal voor ieder jaar van AEGEE een ander bier zijn, dus wordt gegarandeerd een suc­ces!

7-8 juli: Kroegmarathon: 30 hours of AEGEE

Als afsluiting van dit lustrumjaar zullen we 30 uur lang in Asterion doorbrengen. We beginnen op vrijdagavond 7 juli. Binnen deze 30 uur zal onder andere een spetterend eindfeest vallen en natuurlijk ook nog vele andere leuke/brakke ac­tiviteiten. Alle diehards die de complete 30 uur in Asterion volhouden, kunnen rekenen op een eervolle vermelding!

Collectible

Als jullie bij de alle volgende 6 activiteiten aanwezig zijn krijgen jullie een gave collectible als ware lustrum fans, wat een leuke herinnering zal zijn aan het dan afgelopen lustrumjaar. Maak er dus een uitdaging van om de collectible binnen te halen en maak het lustrumjaar maximaal mee.

  1. Masterclass Geluk door Guido Weijers
  2. Treinspel samen met –Utrecht en –Delft
  3. Lustrumgala
  4. Lustrumreis
  5. Dertig bierenborrel
  6. Kroegmarathon