Zakelijk

AEGEE-Enschede telt meer dan 325 actieve leden met een uitgebreide verscheidenheid aan interesses, karakters, en talenten. In een kleine studentenstad als Enschede is AEGEE-Enschede één van de grote spelers in het studentenleven. De studies lopen uiteen van Psychologie tot Werktuigbouwkunde en van Industrieel Ontwerpen tot en met Technische Bedrijfskunde.
De studenten van AEGEE-Enschede zijn gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie en hebben zich vaak naast hun studie ook organisatorisch en sociaal sterk ontwikkeld. Dit doen ze door onder andere ervaring op te doen met bestuurlijke activiteiten binnen de vereniging, dispuut of de sociëteit. Buiten de vereniging laat het ondernemende karakter van de AEGEE’er zich goed zien, door veelvuldig werkzaam te zijn bij de Universiteit Twente. Maar ook kijk onze leden verder dan alleen Enschede, verder dan de landsgrenzen. Dankzij het internationale karakter van de vereniging zijn onze studenten bewust van wat Europa ons te bieden heeft, en wat wij Europa te bieden hebben. Zaken waar veel waarde aan gehecht worden zijn: vriendschap, betrokkenheid en zelfontplooiing.  

Vanzelfsprekend kan het voor bedrijven en NGO’s dus erg interessant zijn om naamsbekendheid te verwerven onder al deze diverse studenten. AEGEE-Enschede biedt dan ook diverse mogelijkheden aan.

  • Een banner op onze website (ruim 20.000 page views per maand)
  • Organiseren van een recruitment training/lezing
  • Adverteren in onze almanak (jaarboek, oplage 500 stuks)
  • Profielpagina op onze partnerpagina
  • Promotie tijdens één van onze vele activiteiten
  • Deelname van de Advanced Training Course
  • Adverteren in onze tweewekelijkse newsmail
  • Naam en logo op het drukwerk voor een heel jaar (ongeveer 500 posters en 6000 flyers)

Bent u benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Officer External Affairs van het bestuur!

T:   053-4321040
M:  external@aegee-enschede.nl