Kukeluus

Bloemetjes en de bijtjes.

Van ons werd verlangd een stukje te schrijven over de bloemetjes en de bijtjes. Dat is natuurlijk een schraal verzoek, gezien wij Kukeluusjes zijn.

Voor de leken onder ons; dit is in het Nunspeets dialect het woord voor “lieveheersbeestjes”. Lieveheersbeestjes zijn ons logo en dit staat symbool voor ons vredig bestaan en de liefheid jegens elkaar en anderen.

Wij zijn een erg hechte jaarclub die samen veel dingen onderneemt. Zo is de Kukeluus-zomervakantie een geslaagd concept wat zeker voor herhaling vatbaar is. Ook vieren wij ieder jaar Vader- en Moederdag met een leuke activiteit.

Terug naar de bloemetjes en bijtjes. De kleurige en geurige eigenschappen van bloemen intrigeren ons. Creativiteit staat hoog in het vaandel. Regelmatig wordt er uitgebreid gekookt, gebakken en geprutst. Wat die bijtjes betreft: Geen van ons allen wordt echt blij van die beesten.

Nou, dit is wel weer een almanak-waardig stukje wat ons betreft. Voor vragen, bel 0900-kukeluus. (€0,50ct p/sec, administratiekosten niet inbegrepen)