Business Days Twente 2022

Beste lid van AEGEE Enschede,

Dit jaar vindt de 38e editie van de Bedrijvendagen Twente plaats. Doe mee met een van de 60 verschillende activiteiten van 14 februari t/m 8 april. De Bedrijvendagen Twente is een van de grootste carrière-evenementen van Nederland, speciaal voor jou als student in Enschede georganiseerd. Een uitgelezen kans om in contact te komen met bedrijven voor oriëntatie, het vinden van een stage, masteropdracht of zelfs je droombaan! De Bedrijvendagen Twente biedt allerlei activiteiten om jou te helpen bij het vinden van een baan die bij jou past!

Carrièrebeurs 2 – 3 maart
Bezoek bijvoorbeeld de Carrièrebeurs waar 140 bedrijven aanwezig zijn die naar jou op zoek zijn! Tijdens de verschillende dagen zullen verschillende bedrijven aanwezig zijn! Bezoek onze website of bekijk het Bedrijvendagenboek om te zien welke bedrijven u interesseren! Op de Carrièrebeurs is er ook de mogelijkheid om je cv, portfolio en LinkedIn-profiel te laten checken.

Workshop Weken 7 - 18 maart
Tijdens de Workshopweken worden er verschillende workshops gegeven om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld deel aan 'Relax... Niets is onder controle' en 'Kickstart de ondernemer in jou!' Schrijf je vóór 18 februari in voor de workshops op onze website.

Ambitieweken 21 maart - 8 april
Heb je een bedrijf gevonden waar je meer over wilt weten, geef je carrière dan een kickstart tijdens de Ambitieweken. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals één-op-één gesprekken, bedrijfslunches en -diners, en diverse informele wervingsactiviteiten zoals een ambachtelijke bierproeverij. Tijdens deze activiteiten leer je de bedrijven waarin je geïnteresseerd bent nog beter kennen. Schrijf je voor 4 maart in voor de activiteiten van de Ambitieweken op onze website.

Bezoek onze website https://www.businessdaystwente.nl voor een uitgebreid overzicht van alle bedrijven en activiteiten die dit jaar deel uitmaken van de Bedrijvendagen Twente. Vergeet je niet aan te melden voor de deadlines!

Graag tot ziens op de Bedrijvendagen Twente. Ontgrendel je ambitie!

Proost,

Het 38e bestuur van de Bedrijvendagen Twente