Van harte gefeliciteerd Rard!

29 oktober kwam Rard van Kollenburg uit de verre Randstad, Den Haag, om nog even in Enschede zijn afstuderen te vieren!

Het is alweer even geleden, maar in 2020 heeft hij zijn master Comparative Politics succesvol afgerond. Rard is een journalist in hart en nieren. Tenminste, als je de mooie verhaaltjes vanuit zijn dispuut, KADMOS, gelooft. Die hadden veel te vertellen over zijn malle fratsen bij AEGEE en zijn tijd in Eindhoven. Er was zelfs nog een Ed-Burger gehaald om de nostalgie van de late avonden op de stoep van de Snekkies aan te wakkeren (zelfs al was het niet de juiste burger). Zijn naamplaatje staat nu in elk geval mooi op het afstudeer 'krukje' van KADMOS geplakt, wat betekent dat hij klaar is om de stempel 'Burger' op zich te dragen.

We wensen hem veel plezier en succes als Eindredacteur voor het Ministerie van Financiën! Hopelijk brengt hij ons gauw weer eens een bezoekje.