Van harte gefeliciteerd Guus!

30 oktober was het voor Guus Martijn Holst, MSc., tijd: hij mocht zijn afstuderen vieren! Hij heeft master International Business Administration succesvol afgerond met zijn colloquium, getiteld: "Transactional, Instrumental and transformational leadership: what is more effective for an Industry 4.0 transformation?"

Dit praatje was net als Guus: diep in het leiderschap, vol met jargon en kon wel een snackpauze gebruiken. De afstudeerborrel was voor de niet-bedrijfskundigen beter te begrijpen! Er werd een onderzoekje gepresenteerd door papa Holst over de lineaire afbraak van Guus' hersencellen gedurende zijn studententijd. Zijn jaarclub, JC Kairos, deed de verhalen van zijn 21-diner nog eens zachtjes over. Board XXXIII hield een interactieve presentatie over zijn gekke ideeën en acties tijdens hun bestuursjaar. Waar kan je een fust beleidsweekend-bier het beste in bewaren? De papier-otto natuurlijk! Heerendispuut P.C.S.A. Incognito speechten over al Holst's admirabele kwaliteiten en in hoeverre deze allemaal wel of niet waar waren. Om het kennistekort van zijn doorzettingsvermogen te compenseren, mocht hij met zijn leiderschap anderen aansturen om zijn dispuutsobject -de opslagkist- af te maken!

En wat is er ook veel gezongen! Er waren wel 6 liedjes voor hem geschreven; over zijn streversgezindheid, Gooische 'R' (en dip) en de vele stoute doch heerwaardige verhalen vanuit zijn studententijd. Guus die heeft zich nu aangesloten bij de 'Club der Wijzen'. Wijs dat is hij zeker, eigen- ook. Met zijn naamplaatje op het whiskydeksel geboord, is hij eindelijk officieel Burger (alhoewel die mijlpaal in sommige opzichten al jaren terug gehaald was). We willen Guus bedanken voor zijn vele jaren activisme en betrokkenheid bij AEGEE-Enschede, moge hij nog vaak zijn hoofd laten zien.

We wensen hem succes als consultant bij HillFive in Zeist! Hopelijk kan hij zijn studentenervaring omzetten om bedrijven te helpen.