Gadgets en Merchandise

Het is weer mogelijk leuke AEGEE-Enschede gadgets en merchandise te bestellen! Op dit moment zijn Doppers, Truien, Dassen en Chokers te bestellen.

Wil jij je drankjes in stijl drinken, zelfs als je in college zit? Dan zijn de doppers voor jou ideaal als de gadgets van dit jaar. Daarom wordt een groot deel hiervan vergoed door AEGEE-Enschede en kun je de doppers bestellen voor max €4,-. Deze prijs is afhankelijk van het aantal doppers dat besteld wordt. De doppers worden blauw met het AEGEE-Enschede logo op de hals. Meld je aan via deze link: https://www.aegee-enschede.nl/activiteit/2017/05/12/aegee-doppers.

De sweaters zijn de nieuwe truien van dit jaar voor de leden. Heb je warmte nodig tijdens deze barre lentedagen of zoek je een fantastisch kledingstuk tijdens de late uurtjes van de zomer? Dan is deze trui perfect voor jou! Het zijn lichtblauwe sweaters zonder capuchon met op de borst het sleutellogo en achterop het design logo. De truien zijn te bestellen tot 12 mei en zullen max €25,- kosten. Schrijf je in in de Reismap: https://www.aegee-enschede.nl/activiteit/2017/05/12/aegee-truien.

En dan zijn er nog de standaard AEGEE-Enschede dassen en chokers, waarvan de voorraad opnieuw wordt bijgevuld. Heb jij nog geen choker, omdat deze er niet waren? Heb jij nog een das nodig om te optimaal voor de dag te komen tijdens bijvoorbeeld de Agora? Dan kunnen deze ook weer besteld worden via de volgende link: https://www.aegee-enschede.nl/activiteit/2017/05/13/dassen-en-chokers.

Daarnaast hebben we nog altijd de AEGEE-Enschede mokken, pins en de lustrum pins. Deze kun je halen wanneer je op kantoor bent!