Vincent, van harte gefeliciteerd!

Op 16 december heeft Vincent Baas zijn master Industrial Design Engineering afgerond. De dag daarna heeft hij dit gevierd met een afstudeerborrel in Asterion om zijn studententijd met vrienden en familie af te sluiten.

Sinds 22 augustus 2008 is hij lid van de vereniging geweest. Zijn studententijd begon al goed met het oprichten van jaarclub Next, die een zeer actieve jaarclub werd.

Het hoogtepunt van Vincent’s activisme volgde in collegejaar 2011/2012 waar hij lustrumbestuur XXVI vormde met vier andere enthousiaste leden. In zijn bestuur vervulde hij de functies van Secretary en European Affairs. Vincent hield dan ook veel van Europa, waardoor het vanzelfsprekend was dat hij bestuursverantwoordelijke van de Agoracommissie zou worden. Hier vervulde hij drie functies: bestuursverantwoordelijke, commissielid en ook nog RvT’er! Verder heeft hij nog een aantal andere commissies begeleid, zoals de Almanakcommissie en het PromoTeam. Na zijn bestuursjaar nam hij ook plaats in de raad van advies van AEGEE-Enschede en nu heeft hij plaatsgenomen in de RvT van de Spring Agora 2017.

Vincent, namens Board XXXI willen wij je hartelijk bedanken voor je activisme en je inzet de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopelijk zien we je nog eens in Asterion!