Roelof, van harte gefeliciteerd!

Op 31 augustus heeft Roelof Krist zijn master Biomedical Engineering afgerond. Anderhalve week geleden heeft hij dit gevierd met een afstudeerborrel om zijn studententijd met vrienden en familie af te sluiten.

Sinds 28 augustus 2008 is hij lid van de vereniging geweest en begon daar met het opstarten van zijn jaarclub SISU. Later in het jaar werd hij lid van Herendispuut ΚΑΔΜΟΣ. Hij heeft ook een aantal commissies gedaan, met als hoogtepunt de Serious Request commissie in 2012.

Buiten zijn commissies om volgde er nog meer activisme voor Roelof: in 2010/2011 vormde hij samen met 5 andere bestuursleden Board XXV. In dit bestuur vervulde hij de taak van PR-verantwoordelijke. Hoogtepunten uit zijn bestuursjaar zijn het introduceren van oranje als verenigingskleur in de Kick-In en het opstarten van genootschappen (mede zodat hij het Beerenburggenootschap kon oprichten).

Roelof, namens Board XXXI willen wij je hartelijk bedanken voor je activisme en je aanwezigheid van de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je baan en verdere loopbaan en hopelijk zien we je nog eens in Asterion!