Erik, van harte!

Op 1 juli heeft Erik Steenman zijn bachelor Technische Informatica afgerond. Afgelopen zaterdag heeft hij dit gevierd met een afstudeerborrel om zijn studententijd op een mooie manier af te sluiten.

Sinds 28 augustus 2011 is hij lid van de vereniging en heeft altijd veel inzet laten zien. Hij is begonnen met zijn jaarclub Serpens in horto en werd ook lid van P.C.S.A Incognito. Hiernaast heeft hij ook in een flink aantal commissies mee gewerkt zoals de HAIP commissie en COT. Sinds zijn eerste jaar is hij ook lid van het Tappersgilde.

Zijn tijd als actief lid had het hoogtepunt in 2013 en 2014 waarin hij samen met twee anderen bestuur XXVIII van AEGEE-Enschede heeft gevormd. Hier heeft hij als Treasurer en Vice President goed werk neer gezet. Wij hopen dat dit ook voor hem een mooie ervaring was en hij met heel veel plezier terug denkt aan dit jaar.

Zelfs na zijn bestuursjaar heeft hij zich als lid van de Kasco en de Raad van Advies ingezet.

Erik, namens Board XXXI willen wij je heel erg bedanken voor je activisme en je aanwezigheid van de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopelijk zien we je nog eens in Asterion!