Amarins, van harte!

Eind mei heeft Amarins Veeman haar bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Saxion Hogeschool afgerond. Zaterdagavond 28 mei heeft ze dit heugelijke feit gevierd met een mooie afstudeerborrel om haar studententijd hiermee af te sluiten.

Op 10 september 2010 is Amarins lid geworden van AEGEE-Enschede. In haar eerste jaar heeft zij samen met 7 anderen jaarclub Elmo opgericht. Naast actief zijn binnen haar jaarclub was Amarins ook zeer actief bij commissies van AEGEE-Enschede.

In haar eerste jaar is ze begonnen met de Agora commissie. Als Secretary, Incoming & Visa Responsible heeft Amarins samen met 6 anderen de Spring Agora 2012 georganiseerd. Ook is Amarins lid geweest van het Tappersgilde en ze heeft samen met haar jaarclub de Ouderdag georganiseerd. Naast deze commissies heeft Amarins ook in de International Party commissie gezeten en ze heeft de Almanak van 2011 gemaakt. 

In haar derde jaar heeft zij als kroon op haar studententijd zich een jaar lang ingezet voor onze mooie vereniging als Human Resources in het XXVIIe bestuur. Hopelijk heeft ze dit als een erg mooie tijd ervaren en heeft ze een topjaar gehad.

Na haar bestuursjaar is Amarins nog mentor geweest van de Kampcommissie 2013 en de  Almanakcommissie 2014. Ook heeft ze regelmatig (on)gevraagd advies gegeven als lid van de Raad van Advies en ze zat in de Raad van Toezicht van de European School.

Amarins, namens Board XXX willen wij je heel erg bedanken voor je activisme en je aanwezigheid van de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopelijk zien we je nog eens in Asterion!