Ga op Summer University!

Wil jij ook de zomer van je leven? Een leuke groep AEGEE'ers van andere locals ontmoeten en voor niet al te veel geld de meest gave dingen doen? Ga dan op Summer University!

Elk jaar organiseren verschillende AEGEE locals meer dan 70 Summer Universities: een vakantie tussen de 10 dagen en 4 weken in Europa, waarbij je AEGEE'ers uit alle uithoeken van Europa tegen kunt komen. De organiserende local(s) hebben een varierend dagprogramma samengesteld met allerlei activiteiten. Sommige locals organiseren samen een Summer University, tijdens deze Summer University reis je vaak ook van de ene naar de andere local. Deze Summer Universities heten Travel Summer Universities. Elke Summer University heeft een eigen thema, variërend van duurzaamheid tot geschiedenis en van taal tot cultuur. 

Op 15 maart starten de inschrijvingen om je aan te melden voor een Summer University. Het aanbod van de verschillende Summer Universities is te vinden op de website van SUCT (Summer University Coördination Team). Je hebt tot en met 25 april om je aan te melden voor de Summer University van jouw keuze! 

Wil je meer weten over dit project, de aanmeldprocedure, tips over de allerbeste sollicitatiebrief ooit of als je enthousiaste verhalen wilt horen van leden die op Summer University zijn gegaan, kun je altijd een keer langskomen op kantoor, iemand van bestuur aanspreken in de kroeg of een mail sturen naar european@aegee-enschede.nl!