Ellis, gefeliciteerd!

Eind september heeft Ellis Vlessert haar master Business Administration afgerond met een mooie zeven. Vrijdag heeft zij dit heugelijke feit gevierd met een mooie afstudeerborrel om hiermee haar studententijd af te sluiten.

Op 26 augustus 2009 is Ellis lid geworden van AEGEE-Enschede. In haar eerste jaar heeft zij samen met zes anderen jaarclub RaRa opgericht. Daarnaast heeft zij diverse activiteiten georganiseerd met haar damesdispuut MonduDamo in de jaren dat zij daar actief lid was.

Behalve bij jaarclub RaRa was Ellis ook zeer actief bij commissies van AEGEE-Enschede. Zo is zij begonnen met de Introductie Kommissie van 2010. Hierna heeft zij de Dies Commissie van 2011 gedaan en zij heeft met deze commissie de cantus op de Oude Markt georganiseerd. In datzelfde jaar is zij jaarclubmentor geweest voor de aankomende eerstejaars jaarclubs.

Naast actief zijn in commissies is Ellis ook actief geweest in de kroeg, zo was zij lid van het Tappersgilde.

In haar derde jaar heeft zij als kroon op haar studententijd zich een jaar lang ingezet voor onze mooie vereniging door als President het XXVIe bestuur te leiden. Hopelijk heeft ze dit als een erg mooie tijd ervaren en heeft ze een topjaar gehad.

Twee jaar na haar bestuursjaar heeft Ellis haar kennis over sponsoring en acquisitie tot uiting mogen brengen in de Acquisitiecommissie.

Ellis, Board XXX wil je heel erg bedanken voor je activisme en je aanwezigheid van de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopelijk zien we je nog eens in Asterion!

Reacties

afbeelding van Paul Smits
Paul Smits
Nogmaals gefeliciteerd Ellis! IJZERSTERK!
afbeelding van Ellis Vlessert
Ellis Vlessert
Ahh leuk, bestuur. Thanks :)