Laura, van harte!

Eind juni heeft Laura Steentjes haar master Health Sciences afgerond met een mooie 8. Afgelopen vrijdag heeft zij dit heugelijke feit gevierd met een mooie afstudeerborrel en hiermee haar studententijd afgesloten.

Op 3 september 2010 werd Laura lid van AEGEE-Enschede, waarna zij al gauw jaarclub Moirae oprichtte. Als MooiMens hebben ze verder nog een geweldig kerstdiner georganiseerd in 2013.

Behalve bij Moirae was Laura ook zeer actief bij verschillende commissies binnen de vereniging. Zo heeft ze in haar eerste jaar de Kick-In 2011 georganiseerd en ook de Lustrum commissie gedaan. Verder heeft ze nog de HAIP commissie 2012 gedaan.

Behalve binnen commissies was Laura ook actief in de kroeg, zo was ze lid van de Tappersgilde.

In haar vierde jaar heeft ze de kroon op haar actieve studententijd gezet door het 28e bestuur van AEGEE-Enschede in te gaan als President.  Ze heeft zich daarmee een jaar lang ingezet voor de vereniging en hopelijk een toptijd gehad.

Laura, namens Board XXIX van AEGEE-Enschede willen wij je heel erg bedankt voor je activisme en aanwezigheid de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopen je nog eens in Asterion te zien!