Breedveld, gefeliciteerd!

Afgelopen vrijdag was het dan zover, op deze avond heeft Wouter Breedveld in zijn vertrouwde kroeg gevierd dat hij zijn Bachelor Industrieel Ontwerpen heeft afgerond en hiermee zijn studententijd afgesloten.

Op 27 augustus 2006 is Wouter, bij velen beter bekend als Breedveld, lid geworden bij AEGEE-Enschede en heeft hij naast zijn studie veel gedaan voor de vereniging. Dit alles begon in 2008 met de almanakcommissie, waarmee hij een prachtige almanak heeft samengesteld.

Vervolgens heeft Wouter zich een jaar lang ingezet voor Stichting Sociëteit Asterion als SB lichting 2008-II. Maar na dit jaar was hij zeker nog niet klaar met onze kroeg, zo bleef hij ook aangesloten bij de MusiCie en de tappersgilde. Verder heeft hij geruime tijd plaatsgenomen in de RvT van SSA.

Naast zijn grote inzet voor onze mooie kroeg, is Wouter ook actief geweest in een aantal commissies, namelijk de LAN commissie en de Skireis Commissie van 2010. Toen de Agora in de lente van 2012 in Enschede plaatsvond, was Wouter tevens verantwoordelijk voor het sociale programma, welke hij mede organiseerde als lid van de Social Programm Committee. Tot slot heeft hij in 2013 het jaarlijkse kamp georganiseerd.

Wouter, wij, Board XXIX van AEGEE-Enschede willen je heel erg bedankt voor je activisme en aanwezigheid de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopen je nog vaak in Asterion te zien!