Maurits, bedankt en gefeliciteerd!

Afgelopen vrijdag heeft Maurits Korse zijn studie afgerond. Dit heugelijke feit heeft hij ’s avonds gevierd en hiermee zijn studententijd feestelijk afgesloten.

Op 25 augustus 2006 is Maurits lid geworden bij AEGEE-Enschede. Dit was het startschot voor een zeer actieve studententijd bij onze vereniging, maar ook in Europa.

In zijn eerste jaar nam hij plaats in het promoteam (tot 2010) en de tappersgilde (tot 2013). In het tweede jaar heeft hij de introductie voor de vereniging verzorgd in de introcommissie en heeft hij een local training course georganiseerd met de LTC commissie. In 2010 heeft hij het Summer University/Netwerk event georganiseerd en heeft Maurits meegewerkt aan de Euronews van dat jaar. Ook zat hij nog in de verenigingsband .Punt Uit!.

In zijn 5e jaar heeft hij de kroon op zijn actieve studentenleven gezet door het 25e bestuur van AEGEE-Enschede in te gaan als President. Hij heeft zich daarmee een jaar lang ingezet voor de vereniging en hopelijk een toptijd gehad.

Maar na zijn bestuursjaar was Maurits nog lang niet klaar met activisme bij de vereniging. Vanaf 2012 zat hij in COT en in de Raad van Advies is hij ons zelfs nu nog tot grote dienst. Daarnaast zit hij vanaf 2013 in de KasCo van AEGEE-Enschede en stichting ICE.

Naast het lokaal activisme, is hij ook zeer actief in Europa geweest. Hij zat in de Environmental Working Group, Summer University Coordination Team, Public Relations Committee, Information Technology Committee en Mediation Committee.

Door zijn enorme inzet en activisme voor AEGEE-Enschede en het Europese netwerk is Maurits dan ook in het jaar 2014 Lid van Verdienste geworden van AEGEE-Enschede, een titel die slechts voor weinige is weggelegd.

Maurits, namens Board XXIX van AEGEE-Enschede willen wij je heel erg bedanken voor je activisme en aanwezigheid de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopen je nog eens in Asterion te zien!

Reacties

afbeelding van Vincent Baas
Vincent Baas
@bestuur: *kuch* Agora! *kuch*