Jasper, Gefeliciteerd!

Gisteren heeft Jasper van Stratum zijn master Industrial Engineering & Management cum laude afgerond met een 9! Dit heugelijk feit heeft hij ’s avonds uitgebreid gevierd in zijn vertrouwde kroeg.

Op 26 augustus 2007 werd Jasper lid van de vereniging. In zijn eerste jaar richtte hij al snel jaarclub Cosy Nostra op. Dit was een start van zijn tijd als actieve student bij AEGEE-Enschede.

Als eerste maakte Jasper deel uit van de HAIP commissie van 2008 waarmee hij een gave HAIP organiseerde. In datzelfde jaar werd hij ook al actief als tapper van Asterion.

Het jaar 2009 spande de kroon als actieve student. In dat jaar was hij inzetbaar als BHV’er, was hij actief in de LAN commissie, sloot hij zich aan bij de MusiCie en bovenal zette hij zich een jaar lang in voor Sociëteit Asterion als Sociëteitsbestuurder in de lichting 2009-II.

Maar na dit jaar was Jasper nog niet klaar bij de vereniging. Vanaf 2011 werd hij lid van de KasCo van SSA. Daarnaast heeft hij het verenigingskamp van 2013 georganiseerd, is hij Kick-In superactivist geweest in 2014 en heeft hij plaatsgenomen in de Raad van Advies.

Jasper, namens Board XXIX van AEGEE-Enschede willen wij je heel erg bedankt voor je activisme en aanwezigheid de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopen je nog vaak in Asterion te zien!