Hanke, gefeliciteerd!

Vandaag heeft Hanke haar master Philosophy of Science, Technology and Society afgerond. Vanavond zal zij dit heugelijke feit vieren en haar studententijd afsluiten.

Op 27 augustus 2006 werd Hanke lid van AEGEE-Enschede, waarna zij al gauw de inmiddels eeuwige jaarclub Boecoup oprichtte. Daarnaast heeft ze ook de nodige activiteiten met haar dispuut georganiseerd gedurende de jaren dat ze actief is geweest bij Dispuut Quenouille.

Behalve bij Boecoup was Hanke ook zeer actief bij verschillende commissies binnen de vereniging. Zo heeft ze in haar eerste twee jaar bij AEGEE-Enschede in het Promo Team gezeten en heeft ze de redactie gedaan binnen de Almanakcommissie van 2008. Verder heeft ze ook de Spring Agora 2012 georganiseerd.

Behalve binnen commissies was Hanke ook actief in de kroeg. Zo was ze lid van de tappersgilde.

In haar derde jaar is zei het bestuur in gegaan. Daar heeft zij de functie Internal Affairs vervuld binnen Board XXIII.

Naast dit alles was Hanke ook nog actief in Europa, zo is ze mee gegaan naar de EPM Izmir en EPM Valetta en heeft ze deelgenomen aan de AEGEE Identity Team.

Hanke, namens Board XXIX van AEGEE-Enschede willen wij je heel erg bedankt voor je activisme en aanwezigheid de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopen je nog eens in Asterion te zien!

Reacties

afbeelding van Thijs Veldhuizen
Thijs Veldhuizen
*PromoTeam *EBM Izmir en *EBM Valletta ;-) Verder weer fraai stuk, en Hanke: van harte gefeliciteerd!