Wessel, Van Harte!

Vandaag heeft Wessel zijn master afgesloten met een 9. Hij studeerde af op het onderwerp Critique of Digital Money. Vanavond zal hij dit heugelijke feit vieren en zijn studententijd afsluiten.

Op 30 augustus 2007 werd Wessel lid van AEGEE-Enschede, waarna hij al gauw de inmiddels eeuwige jaarclub oprichtte, Quinque Reges. Daarnaast is hij altijd erg actief geweest bij zijn Herendispuut Kadmos.

Behalve de jaarclub en dispuut was Wessel ook zeer actief bij verschillende commissies binnen de vereniging. Zo heeft hij in de van European School Commissie van 2007/2008 gezeten en heeft hij de Dies van 2009 georganiseerd. Daarnaast heeft hij in het Travel Team gezeten in 2009. Ook heeft hij de Spring Agora van 2011 in Enschede georganiseerd. Verder heeft hij in de Summer University Commissie van 2012/2013 gezeten en is hij ook een paar keer Delegate geweest.

Naast commissies heeft hij ook deel uitgemaakt van de mooie band van AEGEE-Enschede, .Punt Uit!, de tappersgilde en heeft hij een aantal mooie AEGEE nummers gemaakt die we nog jaren zullen horen in Asterion en daarbuiten.

Alsof dit nog niet genoeg was heeft hij de kroon op zijn actieve studentenleven gezet door plaats te nemen als External Affairs in het 25e bestuur van AEGEE-Enschede. Hij heeft zich daarmee een jaar lang ingezet voor de vereniging en hopelijk een toptijd gehad.

Wessel, namens Board XXIX van AEGEE-Enschede willen wij je heel erg bedankt voor je activisme en aanwezigheid de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopen je nog eens in Asterion te zien!