Mariska, Gefeliciteerd!

Onlangs is Mariska afgestudeerd! Ze heeft haar bachelor psychologie in Enschede gehaald en haar master in Leiden. Vanavond zal zij haar afstuderen vieren en haar studententijd afsluiten.

Op 28 augustus 2008 werd Mariska lid van AEGEE-Enschede. Ze richtte al gauw met aantal andere eerstejaars de jaarclub Bric à Brak op, door middel van een memorabele jaarclubpresentatie.

Eind 2009 werd ze ook lid van Dispuut Quenouille waarmee ze vele feesten en activiteiten heeft georganiseerd.

Naast de jaarclub en dispuut was ze ook actief in vele commissis van AEGEE-Enschede. In haar eerste jaar was ze al actief in twee commissies, de Sport Commissie en de HAIP Commissie van 2009. In het jaar daarna heeft ze de Batavierenrace commissie gedaan. En ze was nog niet klaar met het doen van commissies, want daarna heeft ze nog de Diescommissie van 2011 en de Cantuscommissie van 2012 gedaan. Verder was ze nog lid van de Tappersgilde en is ze Jaarclubmentor geweest.

Mariska, namens Board XXIX van AEGEE-Enschede willen wij je harstikke bedankt voor je activisme en aanwezigheid de afgelopen jaren. Wij wensen je veel succes met je verdere loopbaan en hopen je nog eens in Asterion te zien!