Judith, Gefeliciteerd!

Afgelopen zomer heeft Judith Elbers haar titel ‘Master of Science’ behaald! Zaterdag zal zij dit feit feestelijk vieren in Asterion om zo haar studententijd af te sluiten.

Op 24 oktober 2008 werd Judith lid bij AEGEE-Enschede. In haar eerste jaar richtte ze de jaarclub Sisu op. Verder heeft ze ook nog de nodige activiteiten georganiseerd gedurende de jaren dat ze actief was bij damesdispuut MonduDamo.

Naast haar studie psychologie heeft Judith ook veel voor AEGEE-Enschede gedaan. Zo heeft ze in de Kampcommissie van 2009 gezeten. Verder heeft ze zich ook ingezet in de Diescommissie van 2011 en de Euronieuws van 2010-2011. Ook de Cantuscommissie van 2011-2012 is erg blij geweest met haar hulp.

Alsof dit nog niet genoeg was, heeft Judith in 2011 ook nog plaatsgenomen in Fact als onafhankelijk bestuurslid.

Judith, hierbij wil ik je namens de hele vereniging nogmaals van harte bedanken voor de jaren waarin jij je hebt ingezet voor AEGEE-Enschede. Ik hoop dat je een leuke en leerzame tijd hebt gehad bij onze mooie vereniging. Veel succes met je verdere loopbaan, en hopelijk blijven we je zien in Asterion of op een Anciensborrel!