Jurjen, van harte!

Gisteren heeft Jurjen Nienhuis zijn master Bedrijfsinformatietechnologie behaald met een 9! Vanavond zal hij zijn studententijd met een knaller afsluiten. Sommige zullen hem nog kennen, maar de meeste waarschijnlijk niet meer.

Op 4 september 2008 is Jurjen lid geworden van onze mooie vereniging en heeft hij in zijn eerstejaar JC Next opgericht. De afgelopen zes jaar heeft Jurjen menig commissie gedaan, namelijk het PromoTeam, de PR commissie, Computer Operating Team. Na deze commissies is Jurjen in het september 2010 begonnen als penningmeester van onze mooie vereniging. Na een gaaf jaar ging hij ook nog Lustrumcommissie doen en heeft hij ons zilveren jubileum kleur gegeven. Tevens heeft hij zich de afgelopen nog ingezet in de vele Kascontrolecommissies die onze vereniging kent en hij was lid van de Raad van Advies.

Jurjen, namens Board XXVIII wil ik je van harte feliciteren met het behalen van je master en bedanken voor je jarenlange inzet voor AEGEE-Enschede. Heel veel succes met je verdere loopbaan en hopelijk zien we je gauw weer in Asterion of op een anciensborrel!

Reacties

afbeelding van Robin van Sloten
Robin van Sloten
Next SkiCie erbij en PT eraf ;)
afbeelding van Laura Steentjes
Laura Steentjes
Volgens het jaarverslag heeft hij daarin gezeten:p