Deef, bedankt!

Op vrijdag 22 augustus zal AEGEE’er Deef Meijer afstuderen en mag hij zichzelf ‘Master of Science’ gaan noemen! Op die datum is Deef al 9 jaar en 361 dagen lid van AEGEE-Enschede en hoewel de jongere leden hem niet goed zullen kennen, heeft hij in zijn actieve jaren behoorlijk wat gedaan voor de vereniging!

In zijn eerste jaar heeft Deef met een aantal mede-AEGEE’ers de jaarclub Geronimo opgericht, een jaarclub die al snel eeuwig geworden is. Meteen in zijn eerste jaar is Deef actief geworden door plaats te nemen in de Summer University commissie en de Surprise commissie. Het jaar daarop is hij nog een stap verder gegaan en heeft hij zich een jaar ingezet in het sociëteitsbestuur in lichting 06-II.

Gelukkig was het na een jaar SB nog niet genoeg en is Deef in de jaren daarna ook nog actief geweest in het TravelTeam, als delegate in AEGEE-Europe, het project AEGEE STAR quality, in nog een Summer University commissie, als tapper in Asterion en als BHV’er. Ook heeft hij in de Raad van Toezicht van Stichting Sociëteit Asterion en in de Raad van Advies gezeten.

Naast alle genoemde ‘clubjes’ is er nog één die natuurlijk niet ongenoemd kan blijven: AEGEE-Drienerlo, dat verder vast geen uitleg behoeft. Ook was Deef lid van genootschap ‘Leef!’.

Deef, namens Board XXVIII van AEGEE-Enschede wil ik je van harte bedanken voor de jaren dat jij je hebt ingezet voor de vereniging. We wensen je veel succes in je verdere leven en hopen je nog eens te zien in de kroeg!

Reacties

afbeelding van Deef Meijer
Deef Meijer
Dankjewel! Het was een mooie tijd!