Pieter, bedankt!

Vanmiddag is Pieter Cornelissen Cum Laude afgestudeerd met een 8! Hoewel veel van jullie hem waarschijnlijk nog wel kennen, is hij voor veel anderen al weer ‘voor hun tijd’. Omdat Pieter wel veel heeft gedaan voor AEGEE-Enschede, willen we hier toch een kort overzicht geven van zijn bezigheden tijdens zijn tijd bij AEGEE!

Op 8 September 2006 werd Pieter, als onschuldige eerstejaars, lid van AEGEE-Enschede. Na een zware HAIP te hebben overleefd is hij direct doorgerold in zijn jaarclub ‘PaVoS RealeS’ en actief geworden bij AEGEE, door de sponsoring van de Sjaarscie op zich te nemen. Ook heeft hij al sinds zijn eerste jaar gezorgd voor de goed gesmeerde kelen in de kroeg, door zich aan te melden bij het tappersgilde. Ten slotte is hij in zijn eerste jaar geïnaugureerd bij P.C.S.A. Incognito.

Het jaar erop heeft hij, na een doegroep te hebben gedaan met zijn jaarclub, het kamp van 2007 neergezet en samen met zijn jaarclubgenoten het HAIP eindfeest georganiseerd. Ook heeft hij zich sinds 2007 nog meer ingezet in de kroeg door lid te worden van de Musicie. In 2008 heeft hij nog de HAIP commissie voorgezeten.

In 2009 is hij aangenomen als Secretary voor het 24e bestuur van AEGEE-Enschede. In dit jaar heeft hij onder andere het laatste deel van het ‘Europablog’ meegemaakt (inmiddels weer deels opnieuw leven ingeblazen met de Euroblog) en meegeholpen aan de hervorming van ‘FACT 2.0’.

Na zijn bestuursjaar heeft Pieter helaas besloten om zijn aandacht op zijn studie te storten, waardoor we hem hierna steeds minder gingen zien. Hij heeft echter wel een goed gevulde studententijd achter zich, en we willen hem heel veel succes wensen in de toekomst!