AEGEE-Enschede in de feeststemming!

Ook dit jaar laat AEGEE-Enschede de feestdagen niet ongemerkt voorbij gaan! Een mooie gelegenheid om met al je vrienden al goed in de feestsferen te komen.

Ten eerste zal aankomende donderdag van start worden gegaan met de Sintercantus. Ook dit jaar zal de goedheiligman samen met zijn pieten een bezoek brengen aan onze mooie sociëteit en ons allen belonen voor ons ''goede'' gedrag. Wees erbij om 20:30!

Een week later gaat het feest gewoon verder, dan zal er weer een kerstdiner plaatsvinden! Een verzorgd drie-gangen diner georganiseerd door onofficieel clubje Mooimens. Het diner zal van start gaan om 19:00, nog voldoende tijd om je mooiste kloffie aan te doen.

Voor de kerstvakantie zal zoals elk jaar weer het eerstejaarsfeest plaatsvinden! De commissie is op dit moment druk bezig met de vele voorbereidingen, maar het zal zeker een feestje worden die je niet kan missen.

Je dacht misschien dat het daar bij bleef, maar in de kerstvakantie zal ons sociëteitsbestuur een gaaf oud&nieuw organiseren met alle benodigdheden die er een geslaagde avond van kunnen maken. 

Vergeet je vooral niet voor deze activiteiten in te schrijven in de reismap!!