Sylva, gefeliciteerd!

In het begin van dit collegejaar heeft Sylva Heilmann cum laude haar fysiotherapie diploma behaald! Na een actief studentenleven van drie jaar zal zij morgenavond haar studententijd afsluiten met een knallende borrel. Vele van jullie zullen haar nog wel kennen, want zelfs na haar afstuderen was zij regelmatig in de kroeg te vinden. Op 21 augustus 2010 is zij lid geworden van AEGEE-Enschede, waar zij meteen begonnen is met het oprichten van jaarclub Moirae om zich later in het jaar bij dispuut Quenouille te voegen. In dit jaar heeft zij ook de almanakcommissie gedaan met het thema ‘Voila Voici’ en heeft ze kennis mogen maken met Europa door naar de Agora in Alicante te gaan.

Gedurende de twee daarop volgende jaren heeft zij vele activiteiten met haar dispuut georganiseerd en heeft ze, net voordat ze ging afstuderen in het buitenland, nog de Serious Request  commissie gedaan. Met een mooi bedrag als resultaat die we met AEGEE-Enschede hebben mogen aanbieden.

Sylva, namens Board XXVIII van AEGEE-Enschede wil ik je van harte feliciteren met het behalen van je diploma en bedanken voor je inzet voor de vereniging. Wij wensen je veel succes met je verdere carrière en hopelijk zien we je nog eens in Asterion of op een anciensborrel.