Mathijs, bedankt!

Op 22 oktober is Mathijs Voorend afgestudeerd met een prachtige 9! Mathijs is onderhand al ruim 7 jaar lid van AEGEE-Enschede en zal morgen definitief afscheid nemen van zijn studententijd met zijn afstudeerborrel. Hoewel er steeds minder actieve leden zijn die hem nog persoonlijk kennen, heeft hij in de afgelopen jaren veel gedaan voor AEGEE-Enschede.

Op 10 November 2006 is hij lid geworden bij AEGEE-Enschede. Hoewel hij er pas ruim na de intro bij kwam, vond hij al snel aansluiting en richtte, samen met een aantal andere eerstejaars, de jaarclub Boecoup op. Korte tijd hierna is hij ook geinaugureerd voor Heerendispuut P.C.S.A. Incognito.

Met deze basis was hij klaar voor het actieve studentenleven! Het jaar erop is hij direct actief geworden door de sponsoring te regelen van de Almanak 2008 en de mooie Local Training Course van 2008 voor te zitten. Daarnaast heeft hij ons ook enkele jaren van het goudgele vocht voorzien in de tappersoutfit van Asterion. Het jaar erop heeft hij plaatsgenomen in het 24e bestuur van AEGEE-Enschede in de positie van Internal Affairs. Hij heeft zich dat jaar hard ingezet om onder meer het, onderhand niet meer weg te denken, jaarclubtraject op te zetten.

Mathijs, namens Board XXVIII van AEGEE-Enschede wil ik je van harte bedanken voor de jaren dat jij je hebt ingezet voor de vereniging. We wensen je veel succes in je verdere leven, en hopen je nog een paar keer te zien in Enschede!