Afstuderen Herman van Walree

Vandaag zal oud-AEGEE’er Herman van Walree naar alle waarschijnlijkheid afstuderen, en zal  hij de titel ‘Master of Science’ mogen voeren! Een aantal van jullie zal Herman waarschijnlijk nog wel kennen, maar veel nieuwere leden waarschijnlijk niet (zo goed) meer. Daarom willen we hier even een kort overzicht van zijn studententijd geven.

Herman is lange tijd een erg actief AEGEE’er geweest. Zijn AEGEE carrière begon op 11 September 2006. In zijn eerste jaar is hij zowel bij jaarclub Boecoup als Heerendispuut Incognito gegaan, wat de basis was voor een mooie actieve studententijd!

Dit was dan ook al snel terug te zien. Zo heeft hij in zijn 2e jaar zowel de HAIP commissie als de skicommissie gedaan, en heeft hij geholpen bij het organiseren van de bier- en abdijentocht. Het jaar erop heeft hij de kampcommissie voorgezeten voor het laatste beetje noodzakelijke commissie-ervaring om het jaar erop een prachtig jaar te hebben als de treasurer van het 24e bestuur van AEGEE-Enschede.

Maar zelfs hierna was het nog niet genoeg! Met zijn jaarclub heeft hij ook nog een legendarische koninginnedag en een kerstdiner neergezet, en ook is hij nog dagcoordinator geweest bij de Agora in Enschede. Ten slotte heeft hij zich na zijn bestuursjaar ook nog een paar jaar ingezet als lid van de raad van advies van zowel AEGEE-Enschede als Stichting Sociëteit Asterion, en heeft hij ook nog plaats genomen in de kascontrolecommissies van AEGEE-Enschede, SSA en ICE.

Herman, we willen je van harte bedanken voor de jaren dat jij je hebt ingezet voor de vereniging. We wensen je veel succes in de toekomst en hopen je nog een paar keer bij AEGEE te mogen zien!

Reacties

Maurits Korse
<p>Hulde voor die man!</p>
afbeelding van Vincent Baas
Vincent Baas
<p>Gefeliciteerd Herman! En bestuur: leuk initiatief deze stukjes!&nbsp;</p>