AEGEE Kick In 2013

Over ruim een maand is het al zo ver, de Kick In! Hieronder vind je de belangrijkste zaken voor de aankomende Kick-In:
 
Kick-In slogan
Op 20 juni is de slogan van de Kick-In gepresenteerd; #AEGEE Gaat Verder!. Dit jaar is er dus geen thema, maar een slogan. Deze slogan laat zien dat wij studenten meer te bieden hebben. Tijdens de Kick-In zal er verder gewerkt worden met de hashtag en komt de slogan af en toe kort
 terug.
 
 Programma
 Het programma is al voor een groot deel af. Wat we gaan doen? Het paviljoen wordt momenteel uitgebreid met een gave zelfgemaakte bar en extra trussen, dus wij zullen duidelijker aanwezig zijn wanneer we met het paviljoen staan. 
 

 

Op de openingsdag zullen we groots uitpakken en zullen we ook eten weggeven op het paviljoen. 's Avonds zullen we als Kick-In commissie het openingsfeest organiseren in Asterion!
 
 Op de Enschededag op zaterdag staan we met het paviljoen op de Oude Markt. De AEGEE activiteit is 's middags van 14:30 tot 16:30. Dit jaar is er geen cabaret, maar zullen we in samenwerking met Let's Quiz een pubquiz organiseren. De locatie is nog niet bekend, maar we hebben
 nu contacten met lokale horecagelegenheden om het daar te faciliteren. We moeten de vol=vol regel hanteren, dus zorg dat je er op tijd bent  wanneer je een doegroep begeleidt! Ook zal er bij ons paviljoen een leuke attractie staan. 's Avonds organiseert het oud-SB het neonfeest en 
 zal de kroeg helemaal oranje op gaan lichten, net zoals haar bezoekers!
 
 Op de tweede woensdag zullen we er ook weer zijn met ons paviljoen. Het paviljoen staat in het volkspark en er zal ook een activiteit zijn bij het paviljoen. Zorg ook dat je die dag een goede bodem opbouwt, want 's avonds zal de legendarische cocktailparty weer plaatsvinden in Asterion!
 
 Wij werken nog hard aan de details voor het programma en we zullen je regelmatig updaten bij leuke nieuwtjes!
 
 Activisten gezocht!
 Om alles zo soepel mogelijk te laten lopen hebben wij jouw hulp nodig! Als activist kun jij jouw steentje bijdragen aan de organisatie van de Kick-In. De reismap om je aan te melden staat nu online, dus geef je op! Alle hulp is welkom, ook al kun je maar één dag helpen.
 
 Wat doe je als activist? De taken van de activisten lopen erg uiteen. Tijdens de opbouw van het paviljoen kun je helpen om alles helemaal in orde te maken voor de nieuwe studenten. En tijdens de afbouw help je ons enorm met het zo snel mogelijk afbreken van het paviljoen. Ook 
 hebben we tijdens de 'openingstijden' van het paviljoen hulp nodig. Wanneer je daar helpt zul je af en toe flyers uitdelen en zul je ook met de nieuwe studenten gaan praten. Jij bent dan het gezicht van AEGEE! Als er activiteiten zijn tijdens de openingstijden van het paviljoen kun je ook 
 bij de activiteit staan. Ook zoeken wij nog activisten voor de AEGEE activiteit. Hierbij zul je vooral de scores mogen bijhouden en helpen bij het versoepelen van alle bezigheden!
 
 Ook als je een doegroep hebt kun je je opgeven als activist! We hebben jouw hulp hard nodig bij het paviljoen op de eerste dag. Als activist kun je er voor zorgen dat de nieuwe studenten al voor de doegroepenmarkt gekozen hebben voor AEGEE :-)
 
 Doegroepouders gezocht!
 Dit jaar hebben heel veel nieuwe studenten zich aangemeld voor de Kick-In. Hierdoor hebben we extra veel doegroepen en hebben we nog een paar plaatsen over voor nieuwe doegroepouders. Wil jij zorgen dat AEGEE nog beter op de kaart gezet wordt tijdens de Kick-In, maar heb jij nog geen doegroep om hier voor te zorgen? Mail ons dan! Wij zorgen dat jij een doegroep kunt krijgen. Je kunt je in je eentje opgeven, maar ook met je jaarclub of met iemand anders! Wij zullen jou/jullie dan koppelen aan een leuke doegroepoudergroep.
 
Wil je verder op de hoogte gehouden per mail? Stuur dan even een e-mail naar het bestuur dat je op de KIC-news-l van onze Kick In Commissie wil staan.