!Update - Borrelhop naar AEGEE-Utrecht en bezoek van AEGEE-Amsterdam

Woensdag 28 november is het tijd om weer eens af te reizen naar de borrel van een van onze zusterverenigingen, namelijk AEGEE-Utrecht. Samen met het bestuur kun je in de AEGEE bus naar Utrecht afreizen om de leden van AEGEE-Utrecht te leren kennen op hun enige echt borrelboot! Als je in aanraking wil komen met andere AEGEE'ers is dit dus zeker een aanrader!

Donderdag 29 november komt er een delegatie van AEGEE-Amsterdam langs om het Enschedese studentenleven te proeven. Nog meer reden om die avond naar Asterion te komen om de leden van AEGEE-Amsterdam welkom te heten in onze eigen sociëteit!

Ten slotte is ons ter ore gekomen dat AEGEE-Delft vrijdagavond een groot feest organiseert samen met 2 andere verenigingen. Het thema voor het feest is Yin-Yang, en aangezien het op vrijdagavond plaatsvind kan je gratis met het OV. Kaartjes kosten  €5,- en zijn te verkrijgen via AEGEE-Delft (http://aegee-delft.nl/nl/yin-yang/).

Om de kosten in deze crisistijden een beetje te drukken zal er geen kilometerbijdrage bij de borrelhop naar AEGEE-Utrecht gerekend worden. Schrijf je voor de borrelhop hier in!