Oude lullen op de soos

Altijd al willen weten hoe je leven er na AEGEE uit ziet? Kom dan gezellig langs op deze borrel, mede georganiseerd door Kennispark. Vanavond zullen Geert Haisma en Simone Talla vertellen hoe zij een onderneming zijn begonnen en hoe de ervaringen bij AEGEE hen geholpen hebben.

Geert Haisma is in zijn loopbaan betrokken geweest bij veel verschillende bedrijven in risicomanagement, Financieel management, Strategie en ICT. Ook is hij betrokken geweest bij het opzetten van de masteropleiding Risicomanagment samen met prof.dr. Boorsma, waar hij nu nog betrokken is als gastdocent.

Simone Talla is oprichter van Creasta, een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkellen en organiseren van verscheidene teamactiviteiten. Deze kunnen inhoudelijk sterk gericht zijn op teamontwikkeling, maar kunnen ook andere doelen nastreven. Kenmerkend aan de activiteiten van Creasta, is dat ze altijd gericht zijn op het team en haar leden. Daar waar gewenst zijn de activiteiten ingezoomd op teamontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling. Geen enkele activiteit is hetzelfde, omdat elk team en elke persoon anders is. Voor meer voorbeelden kun je kijken op www.creasta.nl.

De prijs voor de avond is 2 euro en er zal aansluitend een borrel georganiseerd door Kennispark plaatsvinden.

Ga je ook naar Ondernemen op de sociëteit? Dan is de totaal prijs voor beide avonden 2 euro

 
 
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
vrijdag, 13 februari, 2015 - 20:00 tot 23:30
Prijs: 
€ 2,00