[DIES] Gala

Ter gelegenheid van de 27ste DIES van AEGEE-Enschede is er weer een gala! Dit zal plaats vinden op vrijdag 28 maart 2014 in de Jaargetijden. Dit jaar zitten we in een andere zaal dan vorig jaar, we zitten dit keer op de begane grond in zaal TIEN. Zie de foto’s hierboven en de website van de jaargetijden: http://www.dejaargetijden.nl/restaurant-101.html
Er zal weer een fotograaf aanwezig zijn die alles vastlegt en een dj zal voor leuke muziek zorgen. 

Dit alles begint om 22:00h en eindigt om 2:00h.

De kosten voor dit geweldige event zullen maximaal 30 euro zijn. Voor deze prijs is er onbeperkt binnenlands gedestilleerd, en zullen er ook 6 buitenlands gedestilleerde dranken aanwezig zijn.
De dresscode zal ook dit jaar weer White-tie zijn en er zijn AEGEE-Enschede bowties (vlinderstrikjes) beschikbaar voor €10,-. Heb je hier interesse in, neem dan contact op het met bestuur.

Voor de mannen de nog geen rokkostuum hebben zal er op dinsdag 4 maart om 18:00h een pasdag plaatsvinden in de kroeg. De kosten voor het op maat gemaakte rokkostuum zijn een aanzienlijk bedrag voor studenten, daarom kan ervoor gekozen worden om dit doormiddel van het spaarplan te laten afschrijven. 

Inschrijven voor het gala kan via de online reismap, hier is ook de mogelijkheid om je date op te geven en hiervoor te machtigen.

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
vrijdag, 28 maart, 2014 - 22:00 tot zaterdag, 29 maart, 2014 - 02:00
Prijs: 
€ 30,00
Locatie: 
De Jaargetijden
Parkweg 49
Enschede
Nederland