SB-Wissel

Na tijdelijk uitgesteld te zijn, is het dan toch eindelijk zo ver: Het nieuwe Sociëteitsbestuur zal op traditioneel studentikoze wijze gewisseld worden! Zorg allemaal dat je alle restjes uit je koelkast trekt, want zoals de meesten van jullie weten is het de bedoeling dat de kroeg zo smerig mogelijk wordt gemaakt. 

Het nieuwe SB, Jesper Stegeman en Martine Oosterhoff, zullen vervolgens proberen om tussen deze smerige bende 'hun' kroeg te veroveren. De bedoeling is heel simpel: Zij proberen over de bar te kruipen, wij proberen dat te voorkomen. Wanneer het duo voor de zoveelste keer de nooduitgang uit is gekeild zal de tijd die zij nodig hebben om bij te komen gebruikt worden om traditioneel te brassen. Wanneer ze eindelijk de bar hebben veroverd zal de tap open gaan zodat we kunnen genieten van het verdiende goudgele vocht!

Zorg er dus voor dat jullie allen aanwezig zijn vanavond om half 12, in jullie oudste kleding (bij voorkeur in een oud brasjasje, aan te schaffen bij de Magot) en met alle restjes die jullie willen gebruiken om de kroeg smerig te maken!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 15 oktober, 2013 - 23:30 tot woensdag, 16 oktober, 2013 - 02:00
Prijs: 
€ 0,00