Summer University informatieavond

Een Summer University is een evenement van ongeveer twee weken dat plaatsvindt gedurende de zomervakantie in de meeste steden waar zich een AEGEE-local bevindt. Het leren kennen van elkaars cultuur, grenzen doen vervagen, tolerantie en openheid zijn onder meer reden waarom 20 tot 50 deelnemers uit heel Europa bij elkaar komen tijdens een Summer University. Maar bovenal zul je een fantastisch evenement tegemoetgaan met mensen die er net zo'n geweldige  tijd van willen maken als jij! 

Wil je met de Transsiberië Express vanuit Sint Petersburg dwars door Rusland reizen, surfen op Las Palmas, het eeuwenoude Istanbul ontdekken of de oorsprong van het bier ontdekken in Pilsen? Het is allemaal mogelijk deze zomer! 

 

Welke types Summer University zijn er?

Language Course: Als je een taal wilt leren is de Language Course de perfecte SU voor jou! Language Courses worden georganiseerd door AEGEE-locals en bevatten gedurende twee weken 16 uur taalonderwijs. 

Language Course Plus: Tijdens deze SU leer je ook een taal, maar is de training met 20 uur een stuk intensiever. Deze wordt ook nog eens gegeven door professionele trainers. 

Summer Course: Wil je geen taal leren, maar wel iets leren over een specifiek aspect van de lokale cultuur? Dan is een Summer Course iets voor jou!

Travelling Summer University: Travelling Summer University: Een TSU wordt georganiseerd door twee of meer locals. Je reist hierbij in 2 tot 4 weken dwars door een deel van Europa. Er is geen lesprogramma, maar je leert de cultuur van een land wel op de beste manier kennen: door je erin onder te dompelen!

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via AEGEE.org/su. Hier kun je maximaal 3 Summer Universities van je keuze selecteren en een korte motivatiebrief bijvoegen. Doe dit wel voor 24 april. 

Informatieavond

Heb je meer vragen? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 27 maart in Asterion! Hier kun je al je vragen stellen en ervaringen uitwisselen met mensen die zelf op SU zijn geweest. 

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 27 maart, 2012 - 18:00 tot 19:30
Prijs: 
€ 0,00