Liftweekend Serious Request 2011

3FM Serious Request zal dit jaar plaatsvinden in Leiden van 18 t/m 24 december. Er wordt geld opgehaald voor moeders die getroffen zijn door oorlog- of conflictsituaties. Samen met alle Nederlandse AEGEE-locals hebben we het plan opgevat om ook ons steentje bij te dragen en geld op te gaan halen! En hoe gaan we dit doen? Door iets waar AEGEE'ers goed in zijn: een liftwedstrijd! De spelregels zijn als volgt:

- Ga met het sponsorformulier (zie bijlage) langs bij vrienden,familie en bekenden. Laat ze het formulier invullen en tekenen. Na afloop kun je het geld incasseren.
- Zoek een liftpartner en meld je aan bij het bestuur. Je krijgt dan je stempelkaart.
- Elke andere stad dan de stad van je local wordt liftend bereikt. 's Avonds mag je de trein naar huis nemen en de volgende ochtend weer verder liften.
- Verzamel bewijs van de locals die je bereikt heb. Op vrijdag zullen de kantoren van de (meeste) locals open zijn en kun je een stempel laten zetten op de stempelkaart. Zo niet, maak dan een foto. Maak ook onderweg foto’s van de vervoersmiddelen waar je mee lift.
- Het geld moet naar Leiden. Dinsdag 20 december gaan we alles afgeven bij Glazen Huis, zorg dat je daar bij bent, of dat je het geld meegeeft aan iemand anders.

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
zaterdag, 17 december, 2011 - 08:00 tot 21:00
Prijs: 
€ 0,00