Hoyhoy

Hoyhoy

Hoyhoy is een vergelijkingssite voor onder andere energiecontracten en reis-, zorg- en autoverzekeringen. Door je huidige (of eerste eigen) verzekeringen en energiecontract te vergelijken, kun je elk jaar de voordeligste kiezen. Hiermee valt veel geld te besparen. En dat is iets wat tijdens de studentenperiode meer dan mooi meegenomen is! Het is zeker de moeite waard om te controleren of er voor jou een goedkoop energiecontract te vinden is als gas en stroom niet in jouw huurcontract zijn meegenomen. Ook de zorgverzekering is goed om te checken; deze zijn er ook speciaal voor studenten. En heb jij al een auto? Kijk dan via hoyhoy of er een (redelijk) voordelige autoverzekering is. Premies voor de autoverzekering van jongeren zijn vaak helaas nogal hoog, maar met zo’n vergelijkingssite vind je in elk geval de voordeligste.