HJC Katstrohfaal

Donderdag 27 november. Een zwarte, nee, donkerblauwe dag in de geschiedenis van AEGEE. Een onbekend vliegend object stort neer in Asterion. Uit de rook en as stappen zes heren naar voren, klaar om zichzelf te presenteren aan de daar verzamelde menigte. De spanning is om te snijden. Totdat duidelijk wordt waarom deze heren hier geland zijn; ze zetten iedereen ertoe uitbundig alcohol te gaan nuttigen.

Nu, een aantal maanden later, is de infiltratie binnen de vereniging compleet, ondanks de vele stunten die deze piloten hebben uitgehaald. Elke keer dat zij vallen komen er shotjes sterke drank aan te pas. Zij falen; niet het negatieve falen, het falen in het leven, maar het falen als in katjelam de gekste stunten uit te halen. Vandaar de naam: KatStrohFaal.

Van het maken van een horrorfilm en rappen tot extreem lekkere maaltijden bereiden voor de andere jaarclubs; niets is deze groep mannen te gek. Eigenlijk moet men het zien als een drankspel: zij maken het gezellig op ieder feest door op hun eigen manier te falen. Soms vliegen ze hoog, soms zullen ze neerstorten, soms zullen ze een stuntshow geven. Niemand kan hun volgende actie voorspellen. Een ding is zeker: AEGEE, dit was slechts een tipje van de sluier…

Nazstrohvje! Op de vereniging, en op de stuntende oftewel Stef Stuntpilotende heren van KatStrohFaal: Joris, Jorrit, Florian, Timon, Jochem & Lennert.