Phraey

Met grote trots presenteren wij onze fraaie jaarclub in deze prachtige Almanak. Wij zijn jaarclub PHRAEY, niet zomaar een nieuwe jaarclub. Het is een groep met bijzonder fraaie leden van onze o zo mooie vereniging. Deze groep, kent veel diversiteit, bestaande uit zowel dames als heren afkomstig van de studies GZW en BSK.

Toen wij nog een ‘jaarclub in spe’ waren, hebben we lang moeten nadenken over hoe we ons op de meest fraaie manier aan het bestuur konden presenteren. Het heeft wat voeten in aarde gehad. We kunnen niet zeggen dat het geheel vlekkeloos ging, helaesch! Ten eerste was het jaarclub-logo gemaakt van brownie een grote chaos en later werd ook nog eens onze fraaie brief uit de boom gebrast! Om alles toch nog tot een goed einde te brengen, werd er snel nog een speurtocht uitgezet in het kantoor en kon PHRAEY toch nog met de waardigheid die het verdient, worden gepresenteerd.

Feestjes en kroegavonden schuwen wij zeker niet. De altijd gezellige jaarclub-avonden zijn ook een groot feest. Je zult nu wel zeggen: pics or it didn’t happen. Nou hierbij dan!

Octo Pro Vita!

Anne Titulaer

Florian Feege

Laura Spenkelink

Liza Hoveling

Rik Leenders

Sanne Bentum

Willem-Jan Velderman

Willemijn Eendebak