Geronimo

Geronimo was een Indiaan die dapper weerstand bleef bieden tegen de nieuwe kolonies van Amerika. Hij versloeg met zijn leger duizenden Amerikanen en zorgde er zo voor dat de Amerikanen lange tijd geen poot aan de grond kregen in een groot deel van Amerika. Geronimo is uiteindelijk als laatste van zijn leger gestorven maar niet voordat hij een duidelijk statement had achtergelaten voor zijn achterblijvers.

Wij hebben zijn fakkel nu overgenomen en zijn visie omgezet naar waarden van deze tijd. Als een clubje van AEGEE-Enschede zullen wij als een hechte groep weerstand bieden tegen onze vijand: het steeds meer de kop op stekende ballerige gedrag dat we elke dinsdag en donderdag weer zien als we in de pakkerij zijn. Deze vijand komt vaak in pak (soms bedekt onder een dikke laag meel), roept dingen als “Politesse” en gedraagt zich het liefst zo decadent mogelijk.

Tot nu toe is onze vijand nog niet zo diep doorgedrongen in Asterion. Gelukkig maar. Toch hebben wij signalen opgemerkt dat er infiltranten zijn binnen onze vereniging. Zo lijkt het er op dat er één of meer infiltranten zijn binnen de Almanak commissie. Zij proberen door subtiele acties de vijand als minder gevaarlijk over te laten komen. Een duidelijk voorbeeld hiervan is het thema van dit jaar: Wel Degelyck. Dit is een subtiele verwijzing naar de waarden van het vroegere Nederland waar het o zo corporale Audentis steeds naar blijft neigen. Door dit als thema te gebruiken voor de Almanak bereiken de infiltranten de hele vereniging en door dit gevaarlijk geloofwaardig te brengen als onschuldig en doodnormaal zal bijna niemand de vijand hierin herkennen.

Gelukkig is Geronimo er om de vereniging hier op te wijzen. Wij zullen zo snel mogelijk onderzoeken wie deze infiltranten precies zijn en ze hierna verslaan. Wij zullen onze rubberen tomahawks slijpen en onze pijlen voorzien van zuignappen zodat wij klaar zijn voor de strijd! Zo houden wij het vrolijke, onbevangen, en avontuurlijke karakter van AEGEE-Enschede in stand. Dat is wat wij doen!

Het is natuurlijk mogelijk dat dit bericht jullie nooit zal bereiken en niet door de censuur van de vijand komt. In dat geval zullen wij actie voeren in Asterion. Geronimo staat klaar voor AEGEE-Enschede. Geronimo pakt ze allemaal!