PromoTeam

Het PromoTeam heeft als doel het verzorgen van goede promo voor AEGEE-Enschede naar de buitenwereld. Deze promo gebeurt op veel verschillende manieren, denk aan posters, flyers, speciale blauw met gele AEGEE-fietsen, spandoeken, kleding etc etc.

Het maken van deze promo voor AEGEE begint al in de intro waarbij de vereniging bekend gemaakt moet worden onder de nieuwe lichting studenten. Goede promo is dan heel belangrijk, want naast alleen maar bekend worden, moet de vereniging ook goed, gaaf en aantrekkelijk overkomen.
Ook na de intro blijft promo belangrijk. Het gaat dan vaak om het promoten van feesten, thema-avonden of andere activiteiten die belangstelling verdienen.

De activiteiten van de PT zijn onder te verdelen in verschillende facetten. Zo ondersteunt de PT gedurende het hele jaar verschillende commissies met het opzetten en uitvoeren van hun PR taken. Hiervoor worden veel flyers en posters ontworpen en opgehangen/uitgedeeld zodat de verschillende activiteiten bekend worden.
Een andere taak van de PT is het modieus houden van de speciale kledinglijn die AEGEE-Enschede heeft. Alle normale kleding wordt door de PT ontworpen. Op deze manier heeft de commissie veel invloed op het “uiterlijk” van veel AEGEE-leden.
Naast deze taken heeft de PT ook de vrijheid om eens in de zoveel tijd een leuke ludieke promo actie uit te voeren. Hierbij mag echt alles bedacht worden, zolang het AEGEE maar op een gave manier neerzet. Zo heeft er een levensgroot spandook met hierop AEGEE aan de Horsttoren gehangen. Ook zijn er AEGEE-pieten geweest die zakjes pepernoten uitdeelden op de UT. Kortom, alles is mogelijk!!

Dit geldt eigenlijk voor alle activiteiten van de commissie. Je hebt heel veel vrijheid in je werk en je kunt er al je creativiteit in kwijt. Kortom, heb jij wel eens gekke ideeën, heb je veel creativiteit, of zoek je gewoon een leuke commissie om in deel te nemen, laat het ons weten! De bestuursverantwoordelijke is Jules.

Bereik deze commissie op: pt@aegee-enschede.nl