Bootje varen in Utrecht Koningsdag

Wegens groot succes verlengd!
Afgelopen Koningsdag was het varen in de grachten van Utrecht een groot succes, en dat moet natuurlijk weer herbeleefd worden. Daarom heeft de Koningsdag commissie speciaal voor jullie weer een bootje geregeld die om 13:45 zal vertrekken van de Oosterkade in Utrecht.
Aangezien het varen nu eerder op de dag is, zal de Koningsdag commissie van te voren uitzoeken wat er gedaan kan worden zodat jullie na het varen op eigen interesse de andere feestjes in de stad mee kunnen pakken!
Net zoals vorig jaar zal het varen inclusief drank en snacks zijn, en zal dit jaar de muziek ook goed geregeld gaan worden!

Het zal ongeveer 25 euro kosten, maximaal 30, maar hoe meer mensen er meedoen hoe goedkoper het zal worden!!! Dus ga vooral samen met je hele jaarclub, genootschap, dispuut of aegee residentie.

Disclaimer: Wanneer de inschrijvingen zijn gesloten, is ook annuleren niet meer mogelijk. Mocht je hierna toch niet naar de activiteit kunnen komen, zorg dan zelf dat er een vervanger is in jouw plek, anders betaal je alsnog de deelnemersbijdrage.

---

Extended due to great success!
Last King's Day, sailing in the canals of Utrecht was a great success, and that must of course be relived. That is why the King's Day committee has arranged a boat especially for you, which will leave at 13:45 from the Oosterkade in Utrecht.
Since sailing is now earlier in the day, the King's Day committee will find out in advance what can be done so that you can join the other parties in the city after sailing at your own interest!
Just like last year, the sailing will include drinks and snacks, and this year the music will also be well arranged!

It will cost around 25 euros with a maximum of 30 euros depending on the amount of participants. So sign up together with your yearclub, fraternity/sorority, fellowship and aegee residence.

Disclaimer: Once the sign ups are closed, you cannot cancel your registration either. If you cannot make it to the activity after this, make sure yourself there will be someone else filling your spot, otherwise you will still have to pay the contribution.

2 plekken over.
Datum: 
donderdag, 27 april, 2023 - 13:45 tot 17:00
Prijs: 
€ 30,00
Locatie: 
bootje
De Oosterkade
Utrecht
Nederland