(GECANCELD) Bestuursinteresse borrel

Zie jij jezelf wel zitten als het volgende bestuur van AEGEE-Enschede? Wil je graag weten wat bestuur doen bij de vereniging nou allemaal inhoudt? Of ben je vooral heel erg benieuwd naar wat voor capriolen DB nou allemaal uithaalt? Kom dan naar de bestuursinteresseborrel en krijg antwoord op alles wat je altijd al hebt willen weten over bestuur! Bovendien kun je gelijk kennismaken met iedereen die ook geïnteresseerd in bestuur doen, en sluiten wij de avond af met een heerlijke borrel op kantoor!

Als je vragen hebt en niet bij de borrel kunt zijn kun je ons altijd benaderen via app of via onze boardmail: board@aegee-enschede.nl

---

Do you think you might be part of the next board of AEGEE-Enschede? Would you like to know what doing a board at our association actually entails? Or are you primarily interested in what kinds of pranks DB actually pulls? Come to the board interestdrink and you'll get the answer to all your questions concerning the board! Furthermore, you'll be able to acquaint yourself with all other interested people and we'll end the evening with a nice drink at the office!

If you have questions and won't be able to attend this drink, you'll always be able to make contact with us via whatsapp or via our boardmail: board@aegee-enschede.nl

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
woensdag, 14 december, 2022 - 20:00 tot 23:45
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Kantoor AEGEE-Enschede
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland