[JC Traject] Tour de JC

[English below]

Op deze avond ga je in kleine groepjes langs bij twee verschillende jaarclubs, om zo kennis te maken met bestaande jaarclubs en te ontdekken hoe leuk het is om een jaarclub te hebben. Onder begeleiding van een lid ga je langs een jaarclub voor een  zelfgemaakt voorgerecht, vervolgens ga je langs een andere jaarclub om te genieten van een zelfgemaakt hoofdgerecht. De tour zal afgesloten worden in Asterion met een klein toetje.

We verzamelen om 18:00u bij de Pakkerij.

----

On this evening you will visit two different year clubs in small groups, in order to get familiar with existing year clubs and discover how nice it is to have a year club. Accompanied by a member you will visit a year club for a homemade starter, then you will visit another year club to enjoy a homemade main course. The tour will conclude in Asterion with a small dessert.

We gather at 18:00u in front of the Pakkerij.

8 plekken over.
Datum: 
dinsdag, 18 oktober, 2022 - 18:00 tot 21:30
Prijs: 
€ 4,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland