HAIP'22: Grolsch 0.0 Bierproeverij door Kadmos + Cocktailavond

Zet je schrap voor een unieke proefavond waar we beginnen met de Grolsch 0.0% proeverij door Kadmos! Hier zal Jaap Hulshof, Manager Corporate Sponsoring van Koninklijk Grolsch, een presentatie geven over Grolsch zelf en hun producten waaronder hun visie van 0.0% bier. Dit alles wordt gepresenteerd onder het genot van een aantal 0.0% biertjes om gelijk te proeven wat er wordt gebrouwen. 

Na de Grolsch 0.0% proeverij zullen we overschakelen van het proeven van biertjes naar het proeven van heerlijke cocktails met een cocktailavond!

LET OP: De tijd is aangepast van 20:30 naar 19:30

---

Get ready for a unique tasting experience where we'll begin with the Grolsch 0.0% tasting by Kadmos! Jaap Hulshof, Manager Corporate at Royal Grolsch, will give a presentation about themselves, Grolsch and their vision of the 0.0% beer. During this presentation you'll be able to taste some 0.0% beers to compare the taste.

After the Grolsch 0.0% tasting we'll switch over to another tasting experience, namely the cocktailevening where you'll enjoy some exotic cocktails made by the HAIP committee.

BE AWARE: The starting time has shifted from 20:30 to 19:30

3 plekken over.
Datum: 
donderdag, 22 september, 2022 - 19:30 tot 23:45
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland