Alpe d'Horst

Verzamel een team om samen met honderden andere studenten van de UT en het Saxion zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF! Met [onze vereniging] doen wij mee aan de Alpe d’Horst. Dit is een actie waar 7 dagen lang, in estafettevorm, 24/7 trapgelopen wordt in de Horsttoren.
De actie is van 1 tot 7 augustus. Als team van 3 tot 6 mensen kan je je inschrijven via de website www.alpedhorst.nl/inschrijvingen/. Je loopt slechts één etappe van één uur met je team, en daarna word je alweer afgelost door het volgende team. Hiermee kan je een geweldige bijdrage leveren, en geld ophalen voor de strijd tegen kanker.

Op de laatste dag (7 aug) zal er dan voor alle deelnemers een gratis barbecue en een groot open feest georganiseerd worden! Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg ons dat op instagram @alpedhorst2022!

Daarnaast is er 25 mei een traploopborrel in Diepzat, lees meer op https://www.alpedhorst.nl/trainingen-
borrels/

Op 3 juni sluiten de inschrijvingen dus schrijf je nu in! Hopelijk zien we jou ook aankomende zomer!
Groetjes,
Alpe d’Horst commissie
Traplopen tegen kanker!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
maandag, 1 augustus, 2022 - 16:45 tot zondag, 7 augustus, 2022 - 18:45
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
de Horsttoren Enschede
Nederland