Andersomdag

Hoe is het nou om voor een dagje de vereniging te runnen? Of de sociëteit? Er is voor elk maar één groep die dat het beste weet: de besturen van ieder! Maar wat gebeurt er dus als je deze elkaars taken gaat laten uitvoeren? Er is een hele makkelijke methode om daar achter te komen... Andersomdag! Deze dag zal het SB over de vereniging waken en zal het DB de sociëteit dienen, om samen alle leden tevreden te houden.
Kom vooral langs om er gezellig aan mee te doen! Wie weet is er wel een groep waar jij wel eens mee zou willen wisselen voor een dagje?

What is it like to run the association for a day? Or the society? There is only one group for each that knows best: the boards of each! But what happens if you let them perform each other's tasks? There is a very easy method to find out... Opposite day! This day the SB will watch over the association and the DB will serve the society, to keep all members happy together.
Be sure to come by to have fun! Who knows, there might be a group you would like to exchange with for a day?

 

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 5 juli, 2022 - 20:30 tot 23:45
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland