Promotie video draaidag

Hopelijk dit keer bij beter weer... filmen we op deze dag de promotievideo van AEGEE-Enschede! Heb jij zin om te shinen in een bijrol of figuranten rol en hierdoor AEGEE-Enschede op de kaart te zetten? Schrijf je dan snel in via de reismap en zet in de comments wanneer je beschikbaar bent! Alles wordt gewaardeerd, ook al kan je er maar een dagdeel bij zijn. Ook s avonds zal er in Asterion gefilmd worden, dus wees daar ook vooral bij. Tot dan!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, 23 juni, 2022 - 08:30 tot 22:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland

Reacties

afbeelding van Orla Rispens
Orla Rispens
Ik kan vanaf een uur of 15:00 tot iets van 20:00 (als ik word ingedeeld voor tappen) Oh en ik moet natuurlijk nog wel eten tussendoor ergens dan!
afbeelding van Sanne Meijer
Sanne Meijer
Ik kan wss niet de hele dag, maar weet nog niet vanaf wanneer tot wanneer het beste uitkomt
afbeelding van Sanne Zondervan
Sanne Zondervan
Ik kan tot 21:30
afbeelding van Daniela van Meggelen
Daniela van Meggelen
Ik kan van 14:00-17:00 :)
afbeelding van Bram Denkers
Bram Denkers
Ik kan van 10:00 - 13:00 en 's avonds op de kroegavond
afbeelding van Ella Keijser
Ella Keijser
Kan tot 15:00 en na 21:00
afbeelding van Steyn ten Kate
Steyn ten Kate
oja tijden doorgeven, ik kan vanaf 16.00.