Look after your friend training: geannuleerd

‘Look after your friend’-training
 
Je tijd als student kan heel leuk zijn, maar het kan soms ook een uitdaging zijn. Als het niet zo goed met je gaat, is de kans groot dat je er eerst met je vrienden over praat voordat je met iemand anders praat. Je vrienden zijn tenslotte benaderbaar en bevinden zich in dezelfde levensfase als jij, met dezelfde moeilijkheden. Als vriend kan dit echter soms moeilijk zijn en veel vragen oproepen: 'hoe kan ik mijn vriend helpen zonder mezelf er teveel door te laten beïnvloeden?', 'hoe kan ik naar iemand luisteren op een manier waardoor hij/zij zich gehoord voelt? ', 'wat betekent een bepaalde diagnose eigenlijk?', en nog veel meer.
 
Om bij dit soort vragen te helpen hebben de psychologen van de UT in samenwerking met de Student Union een training ontwikkeld. In deze training, gegeven door twee leerling-trainers, komen verschillende onderwerpen aan bod:
· Praktische tips om voor je vriend(in) te zorgen
· Een vriend steunen tijdens je studentijd
· De diagnose van je vriend begrijpen
· Professionele hulp binnen en buiten de UT
Je wordt gevraagd om vooraf een korte voorbereiding te doen en je ontvangt ook een gids met uitgebreide informatie over het onderwerp. De training wordt volledig in het Engels gegeven. De trainingen voor AEGEE vinden plaats op maandag 6 juni 19:30-21:00 (deel 1) & woensdag 15 juni 19:30-21:00 (deel 2). Deze sessies zijn complementair, dus van deelnemers wordt verwacht dat ze bij beide sessies aanwezig zijn!
 
Meer weten over de inhoud van de training? Kijk op de Canvas-pagina (https://canvas.utwente.nl/enroll/XH3GJB), met meer informatie. Inschrijven op deze pagina is geheel vrijblijvend, dus neem gerust een kijkje! Om je aan te melden, moet je je aanmelden via de AEGEE-website. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan de training, dus meld je snel aan als je mee wilt doen!

13 plekken over.
Datum: 
maandag, 6 juni, 2022 - 19:30 tot 21:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Bastille Enschede
Nederland