Lustrum VIItium: Graffiti Feest

Bij graffiti hoort niet alleen maar de felle en gedurfde stijlen van spuitwerk, maar ook goede feesten die even kleurrijk en brutaal zijn als de werken zelf! Daarom organiseert de lustrumcommissie de dag na de graffiti workshop een groot feest waarbij de canvassen van de sessie worden gebruikt als decor om helemaal los op te kunnen gaan!

Natuurlijk doen we dit in onze eigen Sociëteit Asterion, maar net als de andere activiteiten is ook dit feest open voor alle studenten! Dus: neem mensen met je mee waarvan je denkt dat ze wel een energieke boost van goede muziek en gezellige feestsfeer kunnen gebruiken.

---

Graffiti doesn't just mean the bright and daring styles of spray painting, but also good parties that are as colorful and sassy as the works themselves! That is why the lustrum committee organizes a big party the day after the graffiti workshop, where the canvases from the session are used as a backdrop to let yourself go completely wild!

Of course we do this in our own Asterion Society, but just like the other activities, this party is also open to all students! So: take people with you who you think could use an energetic boost from good music and a fun party atmosphere.

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
woensdag, 25 mei, 2022 - 21:30 tot 23:45
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland